maanantai 1. helmikuuta 2010

Äitiä ikävä

Heräsin äsken päiväunilta. Unessa olin ajatellut: kysyn huomenna äidiltä, miltä tuntuu olla noin vanha, ja monta muuta asiaa. Yön aikana äiti kuoli. Siis unessa.

Puhukaa hyvät ihmiset vanhempienne kanssa mieltä askarruttavista asioista niin kauan kuin se on mahdollista. Ja sanokaa heille ystävällisiä asioita, jos vain osaatte.

3 kommenttia:

  1. Yksin tehtävällä reissulla alkaa saada matkaseuraa unista. Niillä on oma merkityksensä, kuten kuvailet.

    Toivottavasti yskäsi on tänään alkanut laantua, jotta tulevan hyvin nukutun yön jälkeen jaksat valoisalla mielellä lähteä eteenpäin.

    VastaaPoista
  2. Yskäisenä ja astmaisena kannattaa harkita että hiihtääkö. Jos pienikin ponnistus laukaisee ankaran (astma)yskittämisen, saattaapi kehittää samalla tautia (lima on bakteerin kasvualusta) ja sitä myöten huonossa lykyssä jopa keuhkokuumetta (merkki: keuhkokipu, keuhkopistos. ei aina.). Flunssaisena on kehon rasitus myös sydämelle vaarallista. Jos vielä lihasvoimatkin on vähissä se bussikyyti kuulostaisi kyllä tavattoman järkevältä. Sinähän olet jo Oulussa! =) - A.A.

    VastaaPoista
  3. Annahan painaa vain loppuun saakka, enää alle 40 km Audille! Yövyt välillä vaikka Isokankaan tai Kalimeenlammen laavulla, ovat molemmat lähes kelkkareitin vieressä.

    VastaaPoista