keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Matkan vaarallisin osuus

on nyt alkamassa, eli automatka Oulusta Helsinkiin. Mutta minne siellä auton pysäköi? Onneksi on kaksi lumilapiota mukana.

Kirjoitan aikanaan loppuraportin ja koetan korjata ne rikki menneet kuvat.

Kiitos kaikille apua, neuvoja ja kannustusta tarjonneille ja ylipäätään retkeäni kärsivällisesti seuranneille. Menkää hiihtämään ja muistakaa villa!

7 kommenttia:

  1. Yleinen sanonta on, että jotain asiaa "ei tee Erkkikään". No nythän sinä osoitit sen, että Erkille on mahdollista melkein mahdoton - umpihankihiihto, hiihto sepelikössä nuttu kuurassa ja kädet kohmeessa, verensokeri alhaalla, univajeessakin. Väliin jännitti, miten tuossa mahtaa käydä ja peukkuja oli pideltävä.

    ONNEA! Hieno suoritus! Lepoa nyt ja elpymistä.

    VastaaPoista
  2. Voi Erkkiä kun olisi alusta asti tajunnut että keskitalvella pitää olla lämmintä päällä, Ruskovillat kehiin ja kunnon hiihtosaappaat eikä jotain vanhoja kuluneita lumppuja, olisi säästynyt paljolta turhalta riesalta. Talvivaellus on nimittäin välineurheilua jos joku.

    VastaaPoista
  3. Onnea Erkille, kärsimysten kautta voittoon, kyllä monelta tuskalta olisit välttynnyt jos olisit paremman keittimen hankkinnut jolla olisi voinnut kunnolla lämmittää telttaa, ei olisi tuo kylmyys niin pahasti päässyt vaivaamaan, ensikerralla joku kunnon monipolttoainekeitin ja lamppuöljyä mukaan, olisi paremmin voinnut kuivatella kamoja teltassa.

    VastaaPoista
  4. Onnea! Hienosti jaksoit perille! terv. Mäntyvaaran Taimelan porukat

    VastaaPoista
  5. Jep. Nythän tästä joutaa hiihtelemään kun pakkaset loppui. Turvallista kotimatkaa!

    VastaaPoista
  6. Tervetuloa takaisin stadiin toivoo Aku.

    VastaaPoista
  7. Nöyrä kiitos tästä(-kin) reissusta, jonka olet jakanut kanssamme. Reissukuvauksiasi on aina hauska lukea, kun sinulle on sattunut tuota kirjoittajan lahjaa keskimääräistä enemmän.

    Uusien reissujen toivossa,

    -Jaakko

    P.S. Itse olen myös näitä villakäännynnäisiä. Käytän villaisia jo ruska-aikaan ja siitä läpi talven. On mukavaa ja lämmintä.

    VastaaPoista