keskiviikko 20. tammikuuta 2010

-17 C

Havahduin siihen, että näen teltan katon, vaikka otsalamppu ei ole päällä. On täysin tähtikirkasta ja kuunsirppi valaisee taivaanrannalla. Tuntuu keskiyöltä, vaikka kello on vasta kahdeksan illalla. Kuinka kylmää on aamun sarastaessa? Millaista on ollut olla Raatteen tiellä 30 asteen pakkasessa ilman tällaisia varusteita? En olisi halunnut kokea sitä, mutta mitä minä täällä sitten teen? Haluanko olla täällä? Vielä 12 tuntia auringon nousuun. Väsyttää muttei nukuta. Edessä oleva yö tuntuu loputtoman pitkältä, ja niitä tulee lisää, yhä likaisempana ja yhä kosteammassa makuupussissa, kun ei ole tilaisuutta sitä kuivattaa.

Olen järjestänyt elämäni jotenkin väärin.

2 kommenttia:

  1. Elämä on oikein, mutta nuttu voi olla hetkellisesti väärin. Huomenna Ämmänsaaren vetoketjukaupassa sekin oikenee. Usko vaan.

    VastaaPoista
  2. Ennustus lupaa Ämmänsaareen -19 aamuksi. Äläs nyt Erkki. Minä ainakin vaihtaisin heti osaa kanssasi mutta täällä nyt kadehdin kotosalla. Sanotaan että kateus on kainuulaisen perisynti. Totta - ja ylpeä siitä. Vielä täältäkin pesee ja linkoaa. Vedä pikkaisen myöhemmäksi - kyllä se pimeässä suunnistuskin onnistuu helposti. Pari tuntia lisää aamuun ja iltaa ja avot.

    Hyvää matkaa edelleen.
    Tace care.
    - P

    VastaaPoista